Een enkele keer kijk ik op zondagmorgen naar Business Class dat gepresenteerd wordt door de knikkebollende Harry Mens. Hij doet dat al meer dan twintig jaar en dat is te merken want volgens mij moeten ze Harry buiten beeld telkens wakker schudden voor het volgende item. Afgelopen zondag was Suze, de dochter van Harry te gast in het huis van Geert Schaaij van Beursgenoten. Geert liet zijn bombastische huis zien en zijn outfit leek op ouwe Rock en Roller, die naar een kinderfeestje gaat en indruk wil maken. Hij vertelde met een aardappel in de keel hoe je veel rendement kunt halen met beleggen. Eerlijk gezegd snap ik helemaal niets van float renders en value cases maar ik heb het gevoel dat het allemaal gebakken lucht is en dat alleen Geert verdient aan de onnozele beleggers. Natuurlijk wil ik ook wel naar een event voor relaties maar ik kan geen pakketjes van twee honderd duizend euro uit de hoge hoed toveren om te beleggen in dure appartementen op een vakantiepark op de meest unieke plek, die een metgezel van Harry gevonden heeft in Zwitserland. Ook is het telkens hilarisch als een kok van een restaurant zijn kookkunsten toont aan Harry. Voor die paar minuten moet hij echter wel 10.000 euro betalen en in de wandelgangen wordt gefluisterd dat Harry voor zo’n uitzending 100.000 euro vangt. Ook wil ik niet gecremeerd worden in een vijf sterren crematorium, wil geen pakketje wijn van Wietze, die zeldzame lekkere wijn geselecteerd heeft, die smaakt naar eiken gedroogd op een bamboe vlondertje drijvend in een zoutmeertje in Portugal. Wietze weet uit te leggen dat de wijn smaakt naar de fruitige Gina Lollobrigida en Harry schrikt wakker en vraagt of het de voor- of achterkant is. Nee dit is geen programma voor mij en ik word een beetje moe van de verdubaiiserende  jongens met te grote spitse schoenen en kan niet nalaten te roepen: “Hé poep aan de hak, dat is pas kak!!!!!