Een enkele keer kijk ik naar RTL Boulevard en neem me daarna voor om nooit meer te doen. De laatste keer dat ik gekeken heb werd Peter R de Vries vreselijk boos omdat een imagodeskundige zei dat Marco Borsato na het vreemdgaan met meerdere vrouwen niet meer als de ideale schoonzoon gezien kon worden. Wijsneus Peter R. de Vries kon de opmerking over de buitenechtelijke avonturen niet waarderen en fakkelde het onderwerp genadeloos af.

De vorige keer dat ik me voorgenomen had om niet meer naar RTL Boulevard te kijken was de aandacht voor de relatie van Andre Hazes met Bridget Maasland. Ik heb begrepen dat vrolijke Andre nu weer terug is bij zijn vrouw Monique Westenberg, maar het kan ook zijn dat ze weer uit elkaar zijn.

Andre heeft een kortstondige relatie gehad met Bridget Maasland. Hij kan dat niet ontkennen want hij is op de bruiloft van Patty Brard gezien met Bridget, terwijl de ondeugende Bridget met haar slipje op de enkels stond. Dit noemen we: “op heterdaad betrapt”.

In RTL Boulevard smult men van deze ranzige details en men geeft graag informatie over het overspel van Kjeld Nuis, de vriend van Linda de Mol en over de open relatie van Peter R de Vries met zijn vrouw Jacqueline en Leonie.

Nu is vreemd gaan niet uitzonderlijk in de hoogste kringen. In Spanje heeft koning Juan Carlos, die toen hij al getrouwd was met Sofia, het bed gedeeld met minstens 5.000 vrouwen. Ook ons koningshuis kent vreemde kostgangers, prins Hendrik, de gemaal van Koningin Wilhelmina was een losbol en de verhalen over syfilis bij deze schuinsmarcheerder zijn berucht.

Prins Bernard Van Lippe Biesterveld, de schavuit van Oranje was de playboy des vaderlands, hij lustte er wel pap van en twee buitenechtelijke dochters zijn bekend uit zijn talloze affaires.

In Amerika zijn behalve Trump meerdere presidenten, zoals Kennedy, Lyndon B Johnson, Bill Clinton betrapt op overspel maar dan noemen we het niet vreemdgaan of op heterdaad betrapt maar men geeft deze escapades de chique titel: “In Flagrante delicto”.