Op zaterdagavond 13 april kent Gemert-Bakel haar eerste Pecha Kucha avond. De gratis avond vindt plaats in De Eendracht Cultuurhuis en begint om 20.20 uur exact. Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk. Aanmelden kan onderaan dit bericht.

Pecha Kucha is een wereldwijd fenomeen dat nu ook in Gemert georganiseerd wordt. Het is afkomstig uit Japan en betekent chit chat, oftewel prietpraat. Pecha Kucha in Gemert biedt een platform aan 12 inspirerende en passievolle sprekers om hun ideeën te presenteren. Dit doen zij door in korte tijd, welgeteld 6:40 minuten, hun verhaal te vertellen. Aan de hand van 20 afbeeldingen, die elk 20 seconden te zien zijn.

Pecha Kucha nodigt sprekers uit tot de kern te komen en hun verhaal beeldend te maken Op deze manier inspireren en verleiden de sprekers de luisteraars. Zij zullen verrassen, enthousiasmeren, emotioneren, inspireren en ook gewoon leuk zijn