ONS is een magazine voor senioren en in het laatste nummer van april staan leuke en interessante artikelen voor ouderen. Wijn heeft alleen gunstige effecten, vette vis is super gezond en zwemmen houd je fit.

Ik heb ook eens naar de advertenties gekeken en daar heb ik gezien dat er alleen maar erg jonge en fitte senioren zijn.

  • De dame in een advertentie voor een busreis is een plaatje.
  • De man, die bij een traplift staat lijkt wel erg fit en kan volgens mij nog heel goed traplopen.
  • De man in de advertentie van FITSHOP is volgens mij een krasse veertiger.
  • In een seniorenwinkel waar je zit-, slaap- en hulpmiddelen kunt krijgen word je verleid door een goed uitziende dame.
  • In meerdere advertenties worden super gezellige busreizen aangeboden met de laagste prijsgarantie of men kan ook actief genieten in de Brabantse Kempen.
  • In weer een andere advertentie kan men de liefde van zijn/haar leven vinden en het koppel dat een date heeft is wel erg vrolijk en jeugdig.

Vroeger kwam men de liefde van zijn/haar leven tegen op de kermis of in de plaatselijke feesttent. Tegenwoordig kun je je grote liefde vinden op de datingsite “50plusmatch” en een HBO’er of  een academicus kan men vinden op  “eMatching”. Nederlands populairste 50+ dating site is “Relatieplanet”. Op deze site kan men ook naar de dames en heren kijken zoals vroeger  aan de rand van de dansvloer.

Nu kan men de dames en heren keuren op een website. Karin (54 jaar) zit alvast op de rand van het bed en kijkt me veelbelovend aan, Jeanet (66 jaar) heeft wel erg korte rokjes en Nel (56 jaar) zal het wel warm hebben want ze is luchtig gekleed.

Jawel er zijn ook mannen in de aanbieding met bijzondere namen: Lente (59 jaar),  Vakantieman (54) en Levensgenieter (71 jaar) maar deze laatste kan ook 35 jaar zijn.

Consuwijzer is het loket van de overheid voor de consument en zij adviseren: Let op met het kopen van tweedehandsauto’s en laat je niet beetnemen door datingsites met nepprofielen.