Het gemiddelde uurloon bij ING varieert vanaf ongeveer € 11,04 per uur voor een Administratief Medewerker tot ongeveer € 65,00 per uur voor een Consultant.

ING heeft overwogen om het salaris van hun topman, Ralph Hamers,  met 50 procent te verhogen naar ruim 3 miljoen euro op jaarbasis. Dat is € 1.600,00 per uur en heel Nederland heeft hier een mening over. De verhoging is niet doorgegaan en Ralph is blijven steken op € 1.100, 00 per uur. Nu zijn er voetballers, zoals Messi, die door tegen een balletje aan te trappen ongeveer € 16.000 per uur verdienen bij een zesendertigurige werkweek.

Iemand met de AOW-leeftijd krijgt  € 5,30 per uur.  Nu roepen we allemaal ach en wee en we zeggen onze rekening op bij de ING.

We hebben echter wel gekeken naar Barcelona tegen Chelsea en toen Messi tweemaal scoorde hebben we twee handen in de lucht gestoken. Als Elvis Presley een van de mooiste liedjes uit zijn SUN periode: Mony Honey zingt, zingen we onwillekeurig  alleen “Money Honey” uh uh mee. De rest van de tekst heeft geen indruk op ons gemaakt want die mag Elvis alleen zingen. Maar wat zingt Elvis eigenlijk? 

Vrij vertaald:

Zeg liefje, ik vraag je wat je mankeert

dat vanaf vandaag onze liefde blokkeert

Ik vertel jou mijn hartproblemen en

Wat is de reden dat een andere man mijn plaats gaat innemen

En Elvis zingt de woorden van zijn liefje: Money Honey

En we zingen in koor “Money Honey, uh uh”

Och, we zijn allemaal toch een beetje verslaafd aan het aardse slijk. Of niet?????