Als ik het Gemerts Nieuwsblad lees springen de tranen me soms in de ogen. Niet om het Gemerts Nieuwsblad, want dat is een goede dorpskrant met nieuws, allerlei mededelingen en achterafbeschouwingen. Nee, ik word verdrietig van de stupide stukjes van de politieke partijen. Zoals in de krant van vrijdag 15 januari waar een stukje in staat van de Dorpspartij: “Minder lasten voor de ondernemers”. Ik had het sportief gevonden als wethouder Bevers van de Dorpspartij een stukje geplaats had met de woorden: “Ik heb een fout gemaakt omdat ik bij een groep bewoners geen huur heb durven ophalen. Dat kost de gemeente, de burgers, heel veel geld. Sorry!!!”

 Trots wordt nu verteld dat de horeca minder leges hoeft te betalen. Bas van Oord van de Dorpspartij weet waarschijnlijk niet dat de ambtenaren zeggen dat de gemeenteraad geen prioriteit geeft aan handhaving in de late uurtjes. Hij weet waarschijnlijk ook niet dat het geld (160.000 euro)  voor handhaving indertijd op een slinkse manier in de begroting verdwenen is. Hij weet ook niet dat de extra leges gebruikt zou kunnen worden voor het verminderen van de overlast doordat de horeca bijna de hele nacht open is.

Van de stukjes van de politieke partijen in het Gemerts Nieuwsblad krijg ik pukkeltjes in mijn nek.

Ik ben geen lid van een politieke partij, ga wel altijd stemmen maar ik moet zeggen dat dat in Gemert steeds moeilijker wordt met die onnozele stukjes in de krant.

Laten we hier eens een piketpaaltje slaan en de politieke partijen adviseren om te stoppen met die stupide artikeltjes met alleen maar goed nieuws.