We hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen en er hebben zich ongeveer 100 oud-leerlingen aangemeld voor de komende reünie. Jammer genoeg hebben we niet alle leerlingen kunnen bereiken omdat het adressenbestand een beetje “krakkemikkig” is.  

De reünie vindt plaats op vrijdag 4 september in het Commanderij College, ingang Sleutelbosch 2 in Gemert.

Het middagprogramma is als volgt:

            16.00 Ontvangst met koffie

            16.30 “Let’s get real, real gone for a change”   (Mari van Berlo, diploma 1962)

            16.45 Onderwijs anno 2015!! (Carla Grootjen, voorzitter CvB)

            17.00 Eentweetjes…. (Cees van Extel, diploma 1964)

Daarna tot 19.00 uur napraten, klasgenoten ontmoeten, nieuwe contacten leggen, terugkijken en vooral ook vooruit kijken!!!!!

Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje! Bij het “ontvangstcomité” staat een bus waarin men een bijdrage (10 euro) kan deponeren.

Avondprogramma:

Aansluitend op het middagprogramma is er een mogelijkheid om samen de dag af te sluiten in de zaal van “Brasserie De Keizer”. We hebben een afspraak gemaakt met Pieter Drouen, de nieuwe bedrijfsleider dat er voor 14.75 euro een (lopend) buffet met nasi/sate aanwezig is. De (niet) alcoholische versnaperingen zijn ook voor eigen rekening.

Roy Clignett (oud-leerling) bekend van The Black Rockets, Roy & The Kiliaan Brothers en The Black Wings Band, heeft aangeboden het geheel op te luisteren met muziek van toen.

Wij willen graag vóór dinsdagavond weten hoeveel oud-leerlingen er gebruik willen maken van het (lopend) buffet omdat we afspraken moeten maken met “De Keizer”. Graag even een  mailtje naar Mari van Berlo: m.vanberlo@chello.nl

Organisatie:

  • Cees van Extel: cavex@planet.nl
  • Dini Methorst – van Kessel: d.methorst61@gmail.com
  • Ine Rooijackers – van de Crommenacker: theoenine@gmail.com
  • Mari van Berlo: m.vanberlo@chello.nl of Kerkstraat 32, 5421 KX Gemert