Clubkleuren, clublied, clubtenue, clubgebouw en op iedere donderdagavond een clubavond.

Is zo’n clubavond opwindend?

De leiders van het G-voetbal, soms met enkele G-voetballers, kunnen we na het trainen terugvinden aan de tafel in de verste hoek van de kantine.  Die tafel past uitstekend bij de groep want er wordt ook getraind op het laatste kleine veldje (net niet op de hondenuitlaatplaats!!) en iedere zaterdag wordt gevoetbald op het laatste veld. Misschien mogen ze nog wel een keer op het kunstgras spelen/trainen als “Jantje Admiraal” het goed vindt. In de loop van de avond zie je zich bij de bar enkele groepjes formeren, zoals  de supportersclub. Door enkele mensen wordt een partijtje dart gespeeld en soms wordt een Europacup wedstrijd bekeken via de beamer. Een groepje van “Gemertfans” en enkele spelers van de de B- en de C-selectie hangen aan een tafel en in de loop van de avond komt er meestal een team zaalvoetballers een pilsje drinken. Na de bestuursvergadering mengen de bestuursleden zich onder de bezoekers.

Carla en Annie voorzien, tegen een “clubavondprijs”, de goegemeente aan de bar van de nodige alcoholische versnaperingen en Jos, onze allround ober, loopt van het ene tafeltje naar het andere!!

Het hoogtepunt van de avond!!!

Annie gaat rond met knakworsten en frikadellen en iedere week ben ik benieuwd of de  frikadel in twee, vier of acht stukjes is verdeeld. Tot nu toe is de frikadel nog intact en daaruit concludeer ik dat het goed gaat met de club!!!!!!!!!!!