Internet heeft vele voordelen zoals het kunnen beschikken over heel veel informatie, onderwijs op afstand, democratie, mensen kunnen bereiken over de hele wereld via email. Het heeft echter ook vele nadelen denk maar eens aan de enorme hoeveelheid spam en aan de mogelijkheden van cyberterreur (het digitale radicale gedachtegoed van Hofstadgroep is duizelingwekkend: een equivalent van 1,5 miljard pocketboeken van 300 pagina’s!!!!!!!).

De colums “en un momento dado”  zijn ondertekend en reacties zijn van harte welkom. Echter niet anoniem want dat is niet plezierig. In het verleden heb ik wel eens gereageerd op een dergelijk anoniem bericht. Ik weet nog steeds niet wie “Nulleke” is!!!!

Bericht 1:

Naam:                        alwin – 31 Dec, 10:20:42

Plaats:                       gimmert

Boodschap:   iedereen een gezond,sportief,gelukig en blezierig 2oo4 toe gewenst, en hooplik dat gemert1 veel punte gaat paken, omzich te handhaven in de hoofdklassen, en de anderen teams vv gemert ook veel punte toegewenst, maar het blezier blijft nog altijd, de boven toon voeren ook in het jaar 2oo4,

van alwin

Bericht 2:

Naam:                        Nulleke – 7 Jan, 9:01:19

Plaats:                       Gemert

Boodschap:   Auw Alwin ik ben leraar Nederlands dus je begrijpt wel dat ik pijn aan mijn ogen krijg als ik die tekst fouten van je zie ;-). Maar je bent een echet Gemert supporter in goede en slechte tijden. Dat kan niet iedereen zeggen. Ik mag graag van je commentaar tijdens de wedstrijden van het “urste” genieten. Ga zo door ook in 2004

Bericht 3:

Naam:                        Mari van Berlo – 10 Jan, 2:42:59

Plaats:                       Gemert

Boodschap:   Aan Nulleke (leraar nederlands),

Misschien is het wel eens aardig om op de website te kijken van het G-voetbal (www.g-voetbal-gemert.nl) . Als de competitie weer gaat beginnen dan wordt Alwin onze speciale verslaggever (zie uitslagen!!).

Nulleke, je Nederlands is waarschijnlijk perfect, nu nog je sociale vaardigheden!!!